Sider

onsdag den 20. marts 2013

Svensk pølseret med kyllingepølser og grøntsager

Ganske enkelt en sund, velsmagende og PCO venlig svensk pølseret der tilmed kan laves på kun 30 min.

Ingredienser:
200 g. bønner
350 g. broccoli (ca. 1 broccolihoved)
50 g. peber frugt
2 dl. / 200 g. skummetmælk
300 g. kyllingepølser
1 dl. / 100 g.fløde 4%
150 g. løg
2 spsk. / 15 g. paprika
1 spsk. / 15 g. olivenolie
1 spsk. / 15 tomatpurre
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Hak løg og svits dem i en gryde med olien. Skær kyllingepølserne i skiver og tilsæt dem når løgene er klare. Krydder med paprika og steg indtil pølserne har taget farve.
Damp bønner og broccoli og vend dem i retten sammen med tomatpure. Tilsæt mælk sammen med salt og peber og lad retten simre under låg i ca. 15 min. Til sidst tilsættes fløden retten koges ind til den har en lidt tyk konsistens. Smag til med tomatpurre, salt, peber og paprika.

Tip:
Server retten med lidt frisk klippet purløg på toppen eller en god (sukkerfri) ketchup til.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Kalorier: 96 - Protein 33,5% - Kulhydrater 34% - Fedt 32,5%


Ingen kommentarer:

Send en kommentar