søndag den 17. marts 2013

Æblegrød

Nem og lækker grød som egner sig perfekt til morgenmad i en travl hverdag, en frisk dessert eller som mellemmåltid.

Ingredienser:
6 stk. / 600 g.æbler
1 spsk. / 10 g. stevia
1-2 spsk. vand

Fremgangsmåde:
Skræl og riv æblerne på et rivejern. Kog æblerne med lidt vand under låg ved svag varme i ca. 15 min. Mos æblerne med en ske eller en kartoffelmoser indtil grøden har den rette kosistens. Tilsæt stevia og rør rundt.
Æblegrøden skal nu køle af inden den sættes i køleskabet til næste morgen.

Tip:
Smager skønt sammen med skyr og hjemmelavet müsli.
Prøv også samme opskrift med andre frugter og bær. Jeg kan varmt anbefale jordbær eller hindbær.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Kalorier: 54 - Protein 2,2% - Kulhydrater 95,6% - Fedt 2,2%


Færdig æblegrød klar til at sætte i køleskabet.
Første version er med jordbær, den næste er med æbler og den sidste er med hindbær.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar