søndag den 24. marts 2013

Kipperssalat

Når vi holder weekend elsker vi at lave noget lækkert pålæg til middagsmaden, som indeholder en god balance mellem protein, kulhydrat og fedt. I denne weekend har vi lavet kipperssalat, som bare er blevet en favorit hos os.

Ingredienser:
1 dåse / 130 g Kippers
2 spsk. / 30 g Skyr
1 spsk. / 15 g Mayonaise
½ / stk. / 50 g. Løg
2 stk. / 100 g Æg
1 tsk. / 5 g. Karry
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Æg koges til de er hårdkogte, hvorefter de pilles og skæres i små stykker. Kippers skæres i små stykker. Løg pilles og hakkes i en miniblender. Æg og kippers blandes med løg, skyr, mayonaise, karry, salt og peber og blandes godt rundt.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Kalorier: 175 - Protein: 46% - Kulhydrater: 10,5% - Fedt: 43,5%


Ingen kommentarer:

Send en kommentar