onsdag den 20. marts 2013

Svensk pølseret med kyllingepølser og grøntsager

Ganske enkelt en sund, velsmagende og PCO venlig svensk pølseret der tilmed kan laves på kun 30 min.

Ingredienser:
200 g. bønner
350 g. broccoli (ca. 1 broccolihoved)
50 g. peber frugt
2 dl. / 200 g. skummetmælk
300 g. kyllingepølser
1 dl. / 100 g.fløde 4%
150 g. løg
2 spsk. / 15 g. paprika
1 spsk. / 15 g. olivenolie
1 spsk. / 15 tomatpurre
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Hak løg og svits dem i en gryde med olien. Skær kyllingepølserne i skiver og tilsæt dem når løgene er klare. Krydder med paprika og steg indtil pølserne har taget farve.
Damp bønner og broccoli og vend dem i retten sammen med tomatpure. Tilsæt mælk sammen med salt og peber og lad retten simre under låg i ca. 15 min. Til sidst tilsættes fløden retten koges ind til den har en lidt tyk konsistens. Smag til med tomatpurre, salt, peber og paprika.

Tip:
Server retten med lidt frisk klippet purløg på toppen eller en god (sukkerfri) ketchup til.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Kalorier: 96 - Protein 33,5% - Kulhydrater 34% - Fedt 32,5%


Ingen kommentarer:

Send en kommentar