lørdag den 23. marts 2013

Æggewrap med tunfyld

En dejlig nem opskrift på de populære æggewraps :)
Indholdet kan varrieres med alt fra laks, tun og rejer til hakket kød og pølser.

Ingredienser wrap:
3 stk. / 150 g. æg
salt og peber
10 g. olie

Ingredienser fyld:
1 ds. / 140 g. tun
100 g. tomater
20 g. purløg
20 g. mayonaise

Fremgangsmåde:
Pisk æg med lidt salt og peber og steg massen på en pande med lidt olie ved svag varme. Hvis du lægger låg på panden slipper du for, at vende wrappen.
Når wrappen er færdig fordeles fyldet på midten og den rulles sammen.

Tip:
De smager rigtig godt med hjemmelavet pesto eller lidt mayonaise.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Kalorier: 145,4 - Protein 52,1% - Kulhydrater 7,8% - Fedt 40,1%


Ingen kommentarer:

Send en kommentar