tirsdag den 26. marts 2013

Fyldt bøf

Det er nemt at lave en fars og det smager altid godt. Denne opskrift på fyldt bøf er anderledes, spændende og rigtig lækker med smeltet mozarella og cherrytomater indeni.

Ingredienser:
400 g. hakket svinekød
1 stk. / 50 g. æg
½ / 40 g. løg
100 g. mozarella
100 g. cherrytomater
salt og peber

Fremgangsmåde:
Af denne portion laves 2 store fyldte bøffer, Farsen til bøfferne laves af kød, løg, salt og peber der blandes godt sammen. Farsen formes i fire lige store bøffer, som presses flade til to toppe og to bunde. 
Mozarella skæres i skiver, cherrytomater skæres i både og begge dele fordeles på de to bunde, hvorefter toppen lægges ovenpå og samles rundt i kanten. 
Bøfferne steges ved middel varme på panden til de er gyldne på begge sider.

Tip:
Serveres sammen med Bearnaisedip og revet courgette og gulerødder.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar