søndag den 17. marts 2013

Skinkesalat

Lækkert og sundt pålæg som går godt til både knækbrød, rugbrød og rugboller.

Ingredienser:
150 g. skinktern eller skinkestrimler
½ / 50 g. lille løg
1 spsk. / 15 g. mayonaise
2 spsk. / 30 g. skyr
salt og peber
evt. 10-20 g. purløg eller rød peberfrugt

Fremgangsmåde:
Blend løget i en miniblender og tilsæt herefter skinketern og blend igen. Massen blandes med mayonaise og skyr i en skål og røres grundigt rundt. Smag til med salt og peber.

Tip:
For at give skinkesalaten en anden smag, kan man f.eks. blende lidt rød peberfrugt i eller tilsætte friskklippet purløg.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Kalorier: 139 - Protein 43,4% - Kulhydrater 10% - Fedt 46,6%

Versionen med purløg
Versionen med peberfrugt
Versionen med peberfrugt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar