Ingredienser bund:
125 g. RugSprø knækbrød fra Wasa
60 g. smør
1 spsk. / 15 g. Sukrin
1 tsk. / 5 g. kanel
Ingredienser top:
175 g Philadelphia light
1½ dl. / 150 g. skyr
½ dl. / 50 g. Sukrin
2 / 100 g. æg
1 tsk. / 5 g. vanillepulver
Fremgangsmåde:
Knækbrød knuses i en minhakker. Smør smeltes i en gryde. Knækbrød, smør, kanel og sukrin blandes. Blandingen stampes ned i en springform eller en anden form med bagepapir i og sættes på køl.
Philadelphia blandes med skyr og Sukrin og resten af ingredienserne tilsættes og blandes.
Ostemassen fordeles over bunden og kagen bages i 25 min. ved 190 grader til de yderste 4-5 cm. har sat sig. Kagen afkøles og sættes i køleskabet i nogle timer.
Tip:
Kagen kan pyntes med friske jordbær eller blåbær.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Kalorier: 172,9 - Protein 17,9% - Kulhydrater 63,8% - Fedt 8,3%
Næringsindhold pr. 100 g.:
Kalorier: 172,9 - Protein 17,9% - Kulhydrater 63,8% - Fedt 8,3%
Ingen kommentarer:
Send en kommentar