søndag den 17. marts 2013

Cheesecake

Denne cheesecake er bare så lækker.

Ingredienser bund:
125 g. RugSprø knækbrød fra Wasa
60 g. smør
1 spsk. / 15 g. Sukrin
1 tsk. / 5 g. kanel

Ingredienser top:
175 g Philadelphia light
1½ dl. / 150 g. skyr
½ dl. / 50 g. Sukrin
2 / 100 g.  æg
1 tsk. / 5 g. vanillepulver

Fremgangsmåde:
Knækbrød knuses i en minhakker. Smør smeltes i en gryde. Knækbrød, smør, kanel og sukrin blandes. Blandingen stampes ned i en springform eller en anden form med bagepapir i og sættes på køl.
Philadelphia blandes med skyr og Sukrin og resten af ingredienserne tilsættes og blandes. 
Ostemassen fordeles over bunden og kagen bages i 25 min. ved 190 grader til de yderste 4-5 cm. har sat sig. Kagen afkøles og sættes i køleskabet i nogle timer. 

Tip:
Kagen kan pyntes med friske jordbær eller blåbær.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Kalorier: 172,9 - Protein 17,9% - Kulhydrater 63,8% - Fedt 8,3%









Ingen kommentarer:

Send en kommentar