torsdag den 28. marts 2013

Omelet

Skøn morgen omelet der kan laves på ingen tid og varieres i det uendelige.

Ingredienser:
4 stk. / 200 g. æg
½ dl. / 50 g. mælk
½ stk. / 40 g. rødt løg
100 g. cherrytomater
80 g. fint hakket spinat
50 g. kalkunbacon
1 tsk. / 5 g. olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:
Pisk æg sammen med mælk og salt og peber. Hæld massen i en pande med lidt olie og tilsæt spinaten i små mængder fordelt over hele panden. Steg æggemassen under låg indtil den tager lidt form. Skær løg og tomater i både. Når omeletten har taget form fordeles løg og tomater på omeletten og den steges færdig. Bag kalkunbaconen i mircoovnen i ca. 4 min, og server dem sammen med omeletten.

Tip:
En smule frisk klippet persille giver lige omeletten det sidste pift. Omeletten kan spises alene eller sammen med et stykke ristet rugbrød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar