Ingredienser:
1 dl. / 50 g. persille
1 spsk. / 15 g. pinjekerner
½ dl. / 50 g. olivenolie
½ dl. / 20 g. frisk revet parmesanost
salt og peber
Fremgangsmåde:
Rist pinjekernerne på en tør pande indtil de begynder at tage farve. Bland herefter alle ingredienser i en miniblender og blend dem indtil massen er helt fin. Smag pestoen til med salt og peber.
Tip:
Pestoen kan med fordel fryses i en isterningbakke, så de er lige til at tage op af fryseren i passende små portioner.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Kalorier: 460 - Protein 13,7% - Kulhydrater 8% - Fedt 78,3%
Næringsindhold pr. 100 g.:
Kalorier: 460 - Protein 13,7% - Kulhydrater 8% - Fedt 78,3%
Ingen kommentarer:
Send en kommentar