lørdag den 16. marts 2013

Persillepesto

Der er ikke noget så lækkert, som en god hjemmelavet pesto til en sprød cæsarsalat eller som dip til grøntsagsstave.

Ingredienser:
1 dl. / 50 g. persille
1 spsk. / 15 g. pinjekerner
½ dl. / 50 g. olivenolie
½ dl. / 20 g. frisk revet parmesanost
salt og peber

Fremgangsmåde:
Rist pinjekernerne på en tør pande indtil de begynder at tage farve. Bland herefter alle ingredienser i en miniblender og blend dem indtil massen er helt fin. Smag pestoen til med salt og peber.

Tip:
Pestoen kan med fordel fryses i en isterningbakke, så de er lige til at tage op af fryseren i passende små portioner.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Kalorier: 460 - Protein 13,7% - Kulhydrater 8% - Fedt 78,3%





Ingen kommentarer:

Send en kommentar